Punktrenovering​

Adgangsforhold

Hos Farum Kloakservice kan vi foretage punktrenoveringer fra de fleste brønde. I få tilfælde kan det blive nødvendigt at grave op, for at udføre arbejdet. Hvis adgangsveje som gulvafløb, toiletter og fodbøjninger tillader det, kan vi hos Kiertner kloakservice også renovere.

Vi kan tilbyde at lave din kloak uden at grave op

Har du en skade på din kloakinstallation som f.eks. rørbrud, forskudt samling, rødder eller rottehuller, er disse forhold ofte årsagen til, at kloakken stopper til gang på gang. På spildevandsledninger og regnvandsledninger er der som regel en skelbrønd inde på grunden, inden vandet løber til videre afledning. Fra denne brønd er det muligt, at lave en reparation af den pågældende skade. Skaden kan f.eks. være under dine gulve og med vores reparation løsning undgår du opbrydning af dine gulve m.v.

Punktrenoveringer

Punktrenovering er en økonomisk og behagelig løsning for dig, da du ofte slipper helt for ubehag med støv og håndværkere i korte eller længere perioder. Ved punktrenovering tager renoveringen af systemet ofte 1 til 2 dage. Dog ved større renovering kan det tage 1 til 2 dage ekstra.

Vi laver punktrenoveringer i alle typer og størrelser rør.

Fordele ved punktrenovering

  • Ingen opgravning
  • Ingen lugt gener
  • Kort skades forløb

Hos Farum Kloakservice udfører vi punkt-renoveringer i alle slags rør og i størrelser fra Ø 100 til Ø 700.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du en kloak-ydelse du skal have udført, så send en henvendelse via formularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
Vedhæft billeder til os *
 
Samtykke om dine persondata
Giv samtykke her *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mere end 34 års erfaring | Tæt samarbejde med relevante fagfolk | Professionel kloak og VVS-installatør med fokus på kvalitet​

Firmaet

​FARUM KLOAKSERVICE

​Orehøjvej 7, Kirke Værløse

3500 Værløse

Telefon: 44 48 06 16

E-mail: ck@furesoevarme.dk

CVR: 40641025

Dine klagemuligheder

Er der opstået uoverensstemmelser i vores samarbejde har du mulighed for at indgive en klage til Byggeriets Ankenævn.