Strømpeforing​

Strømpeforing bruges i de tilfælde, hvor det eksisterende rør simpelthen er for dårligt til at renovere med punktrenovering.

Strømpeforinger kan med fordel bruges ved svært tilgængelige steder eller hvis røret er i så dårlig stand at det står til udskiftning. Er dette under huse, asfaltbelægninger eller i faldstammer er dette den bedste løsning.

Fremgangsmåde

​Først spules røret rent ved hjælp af en slamsuger eller lign. Dernæst føres en polyesterslange gennemvædet med silicat/epoxy/harpiks ind i røret ved hjælp af luft. Efterfølgende føres en ”ballonslange” ind og pustes op, så polyesterslangen presses ud til rør væggen.

Efter at epoxyblaningen er hærdet, trækkes ”ballonslangen” ud og røret er som nyt. Er der sidestik på, føres der efterfølgende en robotfræser ind og skærer stikkene fri.

Hos Farum Kloakservice laver vi strømpeforinger i alle rør fra Ø 70 til Ø 200.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du en kloak-ydelse du skal have udført, så send en henvendelse via formularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
Vedhæft billeder til os *
 
Samtykke om dine persondata
Giv samtykke her *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mere end 34 års erfaring | Tæt samarbejde med relevante fagfolk | Professionel kloak og VVS-installatør med fokus på kvalitet​

Firmaet

​FARUM KLOAKSERVICE

​Orehøjvej 7, Kirke Værløse

3500 Værløse

Telefon: 44 48 06 16

E-mail: ck@furesoevarme.dk

CVR: 40641025

Dine klagemuligheder

Er der opstået uoverensstemmelser i vores samarbejde har du mulighed for at indgive en klage til Byggeriets Ankenævn.