​Kloakspuling

Hold kloakken i topform

​Som vi alle ved smutter der tit ting ned i kloakken, som ikke burde, med forstoppelse i din kloakbrønd til følge. Ved simpel vedligeholdelse af din kloakledning, kan du undgå at din kloak stopper til, med dårlige oplevelser til følge.

I disse tider med stigende nedbør, kan en ren kloak være med til at afværge at vandet stiger op hjemme hos dig.

Dette kan ligeledes afværges ved montering af højvandslukke (kælderventil) se mere her >>

Vores spulevogne er små og lette og kan derfor komme ind også de steder de store ikke kan, men stadig være effektive ved brug af højtryksspuling til grundig rensning. Kloakrensning er en forudsætning for​ tv inspektion,​ vi gerne udfører samtidig.

Tilstopning

​Tegn på at din kloak er stoppet, kan være det toilet, der er lang tid om at blive tømt, en håndvask hvor vandet bliver stående. 

En tilstopning skal normalt fjernes ved hjælp af en højtryksspuling. Vores spulebiler er udstyret med vand samt spuleudstyr til at klare disse opgaver. 

Selv ved vanskeligt fremkommelige steder og smalle indkørsler kan vores vogne komme frem. Oplever du, at kloakken jævnligt stopper til, er det et sikkert tegn på, at der er noget galt. Så kan der være tale om et rørbrud, en eller flere sætningsskader, eller noget andet alvorligt der skal repareres. En spuling vil i dette tilfælde blot udsætte problemet.

Er der behov for reparation, kræver loven, at reparationen skal foretages af en autoriseret kloakmester.

Og netop derfor er Farum Kloakservice et oplagt valg, vi kan med det samme udbedre skaden, så du igen kan skylle ud med ro i sindet.

Vi hjælper med alle formalia i forbindelse med anmeldelse til dit forsikringsselskab.​ Du kan kontakte os på telefon 44 48 06 16​.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du en kloak-ydelse du skal have udført, så send en henvendelse via formularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
Vedhæft billeder til os *
 
Samtykke om dine persondata
Giv samtykke her *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mere end 34 års erfaring | Tæt samarbejde med relevante fagfolk | Professionel kloak og VVS-installatør med fokus på kvalitet​

Firmaet

​FARUM KLOAKSERVICE

​Orehøjvej 7, Kirke Værløse

3500 Værløse

Telefon: 44 48 06 16

E-mail: ck@furesoevarme.dk

CVR: 40641025

Dine klagemuligheder

Er der opstået uoverensstemmelser i vores samarbejde har du mulighed for at indgive en klage til Byggeriets Ankenævn.