Varmeservice

Oliefyrsservice

Et oliefyr kan være dyrt, hvis det ikke fungerer optimalt

Det koster mere olie end nødvendigt, der hurtigt kan blive en større omkostning hver måned. Men du kan faktisk spare helt op til 15% af olien, når du bestiller en årlig rensning af dit oliefyr – og så forlænger du samtidig dets levetid med mange gode år.

Sådan fungerer oliefyrsservice og vedligeholdelse

Hos Furesø Varmeservice tilbyder vi et årligt servicetjek af dit oliefyr.
Her udfører vi kontrolmåling, rensning og justering af brænderen, så du får mest mulig energi ud af fyret. Det hjælper også miljøet, at vi sparer på olien.

Med et årligt servicebesøg nedsætter du risikoen for et fuldt driftstop, der altid kommer ubelejligt i det daglige brusebad eller den kølige vinternat, når radiatoren slukker for varmen.

Hvor tit skal jeg bestille service af mit oliefyr?

Oliefyret slides af forbrændingen indvendigt. Produktionen af sod gør elementerne i fyret trætte og lettere rustne, så der hurtigere opstår lækager.

Derfor er det en god idé at få tjekket og renset dit oliefyr en gang hvert år, så du slipper for utætte pakninger, kulilteudslip og større olieforbrug end normalt.

Hjælp – mit oliefyr har akut nedbrud!

Bare rolig – den har vi. Vi kommer ud og hjælper dig med at reparere dit oliefyr, hvis det får fuldt driftstop eller lækker +olie. Du kan ringe til os på 44 48 06 16, vi er klar på døgnvagt.

Bestil oliefyrsservice- og udskiftning hos Furesø Varmeservice

Når dit oliefyr rammer en vis alder, er oliespild og lækage ikke længere forsikringsdækket.
Det kan du undgå ved at udskifte dit gamle oliefyr med et nyt.

Hos Furesø Varmeservice tilbyder vi både en årlig oliefyrsservice på abonnement og udskiftning af din olietank ved behov. Her kan du også få hjælp til at skifte til en mere miljøvenlig model – som gasfyr, gulvvarme, jordvarme eller fjernvarme.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om fast årlig service af dit oliefyr.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk