​Klimatjek

​Af BM-Johl udklip fra BT:

Fredag den 23. november 2012, 12:22

Miljøministeren har indgået en aftale med en række fagfolk, så danske boligejere nu kan få et klimatilpasningstjek

Skybrud og enorme mængder vand i kælderen som konsekvens deraf har i de seneste år været et mareridt, der er blevet til virkelighed for mange danske boligejere.

Ikke desto mindre har kun hver femte dansker ifølge en opgørelse fra forsikringsselskabet Codan gjort noget aktivt for at klimasikre boligen. Det skal der gøres noget ved, mener miljøminister Ida Auken (SF), som netop har indgået en aftale med en række faggrupper om at tilbyde et klimatilpasningstjek til boligejere.

- Det kan være rigtig svært at overskue, hvor man skal begynde, når man skal sikre sin bolig mod oversvømmelser. Heldigvis er der en masse fagfolk, der har helt styr på, hvordan man undgår, at vandet vælter ind i huset. Jeg håber, at et klimatilpasningstjek vil give flere boligejere mod på opgaven, siger Ida Auken i en pressemeddelelse.

Regningen for skader efter skybrud og voldsomme regnvejr er i de seneste år steget markant, viser nye tal fra brancheorganisationen Forsikring & Pension. Skybrudsskaderne i 2011 udløste i alt erstatninger for 6,2 milliarder kroner.

​- Hvis jeg skulle vælge mellem at skovle vand ud af kælderen og rydde op i våde fotoalbums eller få et klimatilpasningstjek, ved jeg godt, hvad jeg ville vælge. Hvis man aktivt går ind og gør noget for at klimasikre sin bolig, har man samtidig noget at forhandle med forsikringsselskabet om, næste gang præmien skal fastsættes, siger Ida Auken.

De klimatjek skal ifølge Ida Auken også bidrage til flere grønne job hos håndværkere og fagfolk.

Det er Danske Anlægsgartnere, De Grønne Kloakentreprenører, Danske Kloakmestre, Dansk Byggeri, Kloakmestrenes TV-inspektion og Danske Maskinstationer og Entreprenører, der tilbyder klimatilpasningstjekket.

Aladdin VVS har dygtige medarbejdere som er uddannet i at give dig dit helt rigtige klimatjek.

Bestil et klimatjek ved at ringe på 44 48 06 16.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du en VVS ydelse du skal have udført, så send en henvendelse via formularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
 
Vedhæft billeder til os
Samtykke om dine persondata
Giv samtykke her *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mere end 34 års erfaring | Tæt samarbejde med relevante fagfolk | Professionel kloak og VVS-installatør med fokus på kvalitet​

Firmaet

FURESØ VARMESERVICE

​Orehøjvej 7, Kirke Værløse

3500 Værløse

Telefon: 44 48 06 16

E-mail: info@furesoevarme.dk

CVR: 40641025

Dine klagemuligheder

Er der opstået uoverensstemmelser i vores samarbejde har du mulighed for at indgive en klage til Byggeriets Ankenævn.