Varmeinstallationer

Gode varmeløsninger giver gode boliger

Og mere til. Faktisk kan det også gøre en forskel for miljøet, om du vælger oliefyr, gasfyr eller fjernvarme. Det kan øge din boligs værdi, hvis du installerer jordvarme – eller prioriterer gulvvarme til de kolde vinterdage, hvor det virkelig kan mærkes. Det vil vi gerne hjælpe med.

Hvilket varmeanlæg skal jeg vælge?

Energirenovation kan rumme en masse overvejelser.
Skal din varmekilde være selvkørende? Vil du investere på langt eller kort sigt?
Og hvad er dine behov for opvarmning?

Projektering af varmeanlæg

Furesø Varmeservice har mere end 34 års erfaring med installation af varmekilder og vi sætter over 200 varmeanlæg op om året – fra gas, olie, varmeveksler, jordvarme, hybrid og VE-energisystemer.

Her får du professionel rådgivning om gode varmeløsninger til din bolig, baseret på behov og areal, der skal opvarmes –  inklusive varmetabsberegning og beregning af en eventuel besparelse.

Bestil nyt varmeanlæg hos Furesø Varmeservice

Når du bestiller nyt varmeanlæg hos os, modtager du altid et skriftligt og uforpligtende tilbud, inden opgaven sættes i gang. Det kan være et prisoverslag på totalløsninger for eksisterende anlæg – eller for varmebudget med besparelser i jeres nye installation, alt efter jeres ønske.

Du kan også søge om energiforbedringstilskud fra Energistyrelsen til miljøvenlig opvarmning.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk


  Vi udfører

  Fjernvarme

  Fjernvarmen er den mest udbredte opvarmningsform i Danmark – og med god grund. For langt de fleste boliger er der penge at hente på varmeregningen med fjernvarme, fordi I er flere husstande om at dele udgifterne til fjernvarmeanlægget.

  Gasfyr

  Gasfyr er en fast del af boligopvarmningen for mere end 430.000 danske hjem. Vi opsætter mere end 200 nye gaskedler om året – og det kan spare de fleste varmeregninger op til 15-20% af udgifterne ved udskiftning af gaskedel med en nyere model.

  Gulvvarme

  Gulvvarme er en meget behagelig opvarmning af boligen, der har fået stigende popularitet siden 1990’erne. Det er en dyr installation, men en miljøvenlig gave til fremtidige morgenstunder.

  Jordvarme

  Jordvarme og varmepumper generelt kaldes fremtidens opvarmningsform af gode grunde. Der er 50-60% besparelser i varmeudgifter sammenlignet med olie- eller gasfyr og du øger samtidig værdien af din bolig, fordi du fremtidssikrer en fast, lav varmeregning.

  Varmepumpe

  Varmepumper er både driftssikre, økonomiske og effektive – og vil med tiden blive CO2-neutrale, når vores strøm produceres af vedvarende energikilder. Over de næste 15 år regner man med, at mere end 178.000 danske hjem vil anskaffe sig et varmepumpesystem.

  Varmepumpe beregner

  Ved hjælp af få information om dit hjem, kan du få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe. Det er hurtigt og nemt at udfylde vores gratis varmepumpe beregner.