Varmeinstallationer

Gulvvarme

Findes der noget bedre end et varmt gulv mod bare fødder?

Gulvvarme er en meget behagelig opvarmning af boligen, der har fået stigende popularitet siden 1990’erne. Det er en miljøvenlig gave til fremtidige morgenstunder.

Hvad er gulvvarme?

Gulvvarme er en energikilde under gulvet, som opvarmer hvert rum via vandrør eller elektriske varmetråde. Spredningen af rørene gennem din bolig gør varmen mere jævn og komfortabel i hele hjemmet – og der er ingen synlige eksempler på varmen, som ved almindelige radiatorer.

Der findes to typer gulvvarme: den elektriske og den vandbaserede.
Vi arbejder udelukkende med den vandbaserede, der er langt mere klima- og budgetvenlig i drift og må benyttes i hele boligen.

Hvordan fungerer gulvvarme?

Når du bestiller vandbaseret gulvvarme hos os, går vi under dit eksisterende gulv. Her lægger vi varmeslanger, der leder det varme vand rundt i en jævn fordeling af hjemmet.

Slangerne tilsluttes jeres almindelige varmesystem, som både kan være fjernvarme, oliefyr, gasfyr eller andre varmekilder. Herfra fyldes rørene med varmt vand, der opvarmer rummet.

Gulvvarme på trægulv eller støbt gulv

Du kan enten basere gulvvarmen på et støbt gulv eller trægulv.
Ved trægulve placeres varmeslangerne på en varmefordelingsplade, der ligger mellem de bjælker, som bærer brædder. I støbte gulve lægges varmeslangerne på et armeringsnet og bliver støbt ind i betongulvet.

Ovenpå begge slags er et mellemlag og den tynde overflade, som varmen kan trænge igennem.
Du kan helt frit vælge mellem gulvbelægningerne ovenpå din gulvvarme, så længe de er velegnede til høje temperaturer på mellem 25 og 28 grader.

Få installeret gulvvarme fra Furesø Varmeservice

Du kan bestille gulvvarme hos os – så kommer vi ud til dig for at opsætte varmeslanger og installere koblingen til varmeanlægget. Vi samarbejder med flre leverandør af kvalitetskomponenter og komplette systemløsninger til effektiv gulvvarme.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Fordele:

+ Trådløse og tråedede styresystemer
+ Mere designfrihed til boligen
+ Komfort til kolde fødder
+ Optimal varmefordeling
+ Miljøvenlig energikilde
+ Minimal vedligeholdelse
+ God hygiejne – ingen cirkulerende luftstrømme

 

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk