VVS

Renovering af badeværelse

Drømmer du om et enestående badeværelse?

Renovering af badeværelse kan være en stor opgave, men resultatet er et funktionelt smukt rum, der forbedrer dit hjem og øger dets værdi.

Hos Furesø Varmeservice har vi gennem mange år udført renovering af badeværelser i Farum, Lyngby, Værløse, Birkerød, Hørsholm og omegn med stor tilfredshed fra vores kunder.

Kompetent håndværk og god planlægning

Grundig planlægning og de rette professionelle hænder på opgaven, gør processen effektiv og spændende ved renovering af et badeværelse.

Vi kendetegner kompetent håndværk ved høj kvalitet og flere års erfaring. Det omfatter alt fra planlægning til gennemførelse af en renovering, og kræver både faglig viden og teknisk kunnen.

Vi er med dig hele vejen

Hos Furesø Varmeservice rådgiver vi gerne til den rette løsning ud fra dine ønsker og behov til renovering af dit badeværelse. Vi er med dig igennem hele processen og leverer til aftalte tid.

Vi løser store og små renoveringsopgaver for både private, institutioner og virksomheder samt sikrer at arbejdet bliver udført korrekt og i overensstemmelse med bygningsreglementet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakt os

Med mere end 34 års erfaring med VVS-opgaver herunder renovering af badeværelser i Farum, Lyngby, Værløse, Birkerød, Hørsholm og omegn, står vi klar til at hjælpe dig og vi udarbejder gerne et godt og uforpligtende tilbud uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk