Klima & Energi

God energi er en fremtidssikret løsning

Derfor gør vi gerne en ekstra indsats for at gøre din bolig lidt grønnere og mere behagelig.
Vi tilbyder både klimatjek af hjemmet, så det kan modstå fremtidige skybrud, og hjælper med at installere kalkfrit vand til dine vandhaner.

Hvad er et klimatjek?

Et klimatjek er en gennemgang af din bolig, der sørger for at afkode dine forbedringsmuligheder til klimasikring inden oversvømmelsen sker. Klik her for at læse meget mere om klimatilpasningstjek af din bolig.

Kan jeg også få kalkfrit vand?

Ja! Alle hjem kan bestille kalkfrit vand. Vi installerer vandfilter og blødgøringsanlæg, der sparer dine el-apparater og varmeanlæg for tilkalkning over tid – og gør vandet blødt i bad og køkken. Klik her for at læse mere om kalkfrit vand til dine vandhaner.

Få styr på klima og energi hos Furesø Varmeservice

Vi står klar til at gøre dit hjem lidt mere miljøvenligt.
Bestil klimatjek eller kalkfrit vand hos os, så hjælper vi dig hurtigst muligt.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om klimatjek og kalkfrit vand til din bolig.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk


    Vi udfører

    Klimatjek

    For mange boligejere har skybrud og enorme mængder vand i kælderen været en fast tradition, når efterårsstormene slår til. Men kun hver femte dansker gør noget aktivt for at klimasikre boligen. Gør du?

    Kalkfrit hjem

    Nu kan du få kalkfrit vand i dine haner, så du slipper for kalkbelægninger og kalksmag i hverdagen – og sparer på dine varmekilder, så de holder længere.