VVS

Udskiftning og montering af toilet

Professionel opsætning af toilet og bidet

Er du på udkig efter en professionel, som kan hjælpe med udskiftning eller montering af dit toilet i Værløse, Farum, Birkerød, Hørsholm, Lyngby og omegn, så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Furesø Varmeservice har mange års erfaring med opsætning og montering af toiletter og vi kan med relativ kort varsel komme ud på opgaven.

Hvornår giver det mening at udskifte et toilet?

Oplever du noget af følgende, bør du overveje om tiden er inde til at udskifte dit toilet.

  • Toilettet er gammelt og begynder at have problemer med at fungere korrekt, som f.eks. lækager eller problemer med cisternen.
  • Toilettet bruger for meget vand og føre til en høj vandregning. Flere nye toiletter kan have en økonomisk fordel ved at toiletterne er designet til at spare på vandet.
  • Toilettet sætter begrænsninger i bevægelsesfriheden og bør tilpasset efter behov.

På trods af vores konkurrencedygtige priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, da vi er hurtige og effektive til at udskifte toiletter.

Ring og få et tilbud i dag

Har du brug for hjælp til udskiftning eller montering af dit toilet i Lyngby, Værløse, Farum, Birkerød, Hørsholm eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at få løst opgaven.

Ring for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 44 48 06 16.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk