Varmeinstallationer

Fjernvarme

Energieffektivt, miljøvenligt og eftertragtet

Fjernvarmen er den mest udbredte opvarmningsform i Danmark – og med god grund.
For langt de fleste boliger er der penge at hente på varmeregningen med fjernvarme, fordi I er flere husstande om at dele udgifterne til fjernvarmeanlægget.

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er et fælles varmesystem, hvor det varme vand cirkulerer ud til forbrugerne og koldt vand cirkulerer retur til fjernvarmeværket, hvor det kan genopvarmes.

Når du er tilkoblet fjernvarme, installeres enten en varmtvandsbeholder eller en varmeveksler, som kan videresende vandet ind i din bolig ved den rigtige temperatur.

Hvordan fungerer fjernvarme?

Opvarmningen fra fjernvarmen sker med vand, der bliver sendt ud via et rørsystem.
Rørsystemet er tilknyttet dit lokale eller regionale kraftvarmeværk, der producerer energi gennem elproduktion eller afbrænding af fossile brændstoffer, halm eller industriaffald.

Det betyder, at fjernvarmeværket kun skal fyre én gang for at opvarme mange husstande på samme tid, og det gør fjernvarme til en god, miljøvenlig energikilde. Jo bedre affaldssortering af de brændbare ressourcer din kommune eller region har, jo mindre CO2-udslip vil din fjernvarme producere.

Bestil fjernvarme hos Furesø Varmeservice

Du kan også få fjernvarme installeret i din bolig – og hjælp til årlig fjernvarmeservice.
Hos Furesø Varmeservice står vi klar til at hjælpe dig med at udnytte din varmeenergi til fulde. Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Fordele:

+ Miljøvenlig energikilde
+ Oftest billigere end olie og gas
+ Besparelser på varmeregnskabet
+ Udnyttelse af spildvarme fra afbrænding
– Priser varierer efter kommune
– Ikke alle kan tilkobles fjernvarme endnu

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk