Finansering

Vidste du, at du kan få fuld finansiering, når du bestiller nyt gasfyr?

Som naturgaskunde hos SEAS-NVE får du særligt gode vilkår til køb og installation af et nyt naturgasfyr – ingen udbetaling, ingen gebyrer og en fast rente i hele lånets løbetid.

Grønne energibesparelser til gasfyr

De moderne gasfyr er blevet langt mere energieffektive end tidligere.
Med en udnyttelsesgrad på næsten 100%, er det en god kilde til bedre indeklima, lavere CO2-aftryk og billigere varmeregning. Derfor støtter vi op om udskiftningen af gamle gasfyr til nye, mere miljøvenlige modeller.

Hos SEAS-NVE kan du få en finansieringsordning gennem Resurs Bank til nyt naturgasfyr på en 6% rente (ÅOP 6,14%) i hele låneperioden, med en løbetid på 2-10 år. Der er ingen gebyrer ved oprettelse eller indfrielse af lånet – og du kan samtidig trække installationen fra i skat som håndværkerfradrag.

Se din årlige besparelse ved udskiftning til nyt naturgasfyr.

Fast serviceaftale på naturgas

Som samarbejdspartner til naturgasmester.dk, er vi med til at give den gode service videre til alle kunder hos SEAS-NVE. Det er din garanti for godt håndværk og service til din varmeinstallation.

Få et uforpligtende tilbud på nyt naturgasfyr

Udskift dit gamle gasfyr med et nyt naturgasfyr – og spar gode penge på varmeregningen.

Ring til os på 44 48 06 16 og hør mere om dine muligheder.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk