Klima & Energi

Kalkfrit hjem

Spar på energien og miljøet med blødt vand

Nu kan du få kalkfrit vand i dine haner, så du slipper for kalkbelægninger og kalksmag i hverdagen – og sparer på dine varmekilder, så de holder længere.

Hvad er blødt vand?

Siden 1975 har man skabt flere innovative teknologier til blødgørende vandbehandling, så din vandkvalitet i dag er silkeblød, prisvenlig og god for miljøet. Det betyder kalkfrit vand og lavere sæbeforbrug, men også et farvel til salt i opvaskemaskinen og skyllemiddel til vasketøjet.

Kalkfrit vand i flere modeller

Vandfilteret gør vandet i dine vandhaner fri for kalk, klor og tungmetaller som bly og kobber, samt beriget med de gode mineraler til drikkevandet.

Du kan også få særlige filtre til bruseren, så du slipper for kalkaflejringer på fliserne – eller BWT til varmeanlægget, så vekslerne i gaskedler og fjernvarme beskyttes mod kalk og holder længere tid. Du kan læse mere om BWT og deres produktserier på www.aquadanmark.dk.

Bestil vandfilter og blødgøringsanlæg hos Furesø Varmeservice

Furesø Varmeservice er samarbejdspartnere med Aqua Danmark – og vi hjælper gerne med at installere dit nye blødgøringsanlæg til boligen.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Fordele:

+ Mindre rengøring
+ Ingen skyllemiddel
+ Ingen afkalkning
+ Silkeblødt vand
+ Ingen tilkalket varmtvandsbeholder
+ Beskytter varmekilder mod kalk og holder derfor længere

– Ældre rør kan blive utætte uden kalkbelægningerne

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk