VVS

Udskiftning af vandhaner

Hvornår bør du udskifte dine vandhaner?

For en VVS-mand er udskiftning af vandhaner en nem og hurtig opgave.

Det kan være nødvendigt at udskifte en vandhane, hvis den er utæt, svær at dreje eller har et dårligt vandflow. Det kan også være en god idé at udskifte den gamle vandhane med en ny, mere energieffektiv model for at spare på vand- og energiomkostningerne.

Hos Furesø Varmeservice har vi mange opgaver med montering og udskiftning af vandhaner i bl.a. Værløse, Farum, Birkerød, Hørsholm, Lyngby og omegn, hvor vi bliver kaldt ud med kort varsel. Du skal derfor ikke tøve med at ringe for et akut problem.

Montering af indendørs eller udendørs vandhane

Montering og udskiftning af vandhaner er ofte en nødvendig opgave i ethvert hjem.

Med flere års erfaring i at udskifte og montere vandhaner, kan vi hos Furesø Varmeservice rådgive til det rigtige valg alt efter behov, hvad enten det er en indendørs eller forsikret udendørs vandhane, der er brug for.

Vi er pålideligt VVS-firma som er hurtige og effektive i vores arbejde, hvilket gør at vi kan opretholde nogle konkurrencedygtige priser.

Bestil udskiftning af vandhaner hos Furesø Varmeservice

Hos Furesø Varmeservice står vi klar til at hjælpe dig med at udskifte dine vandhaner. Ring til os på 44 48 06 16 for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk