Varmeinstallationer

Gasfyr

Billigt, nemt og mere miljøvenligt end oliefyr og elradiatorer

Gasfyr er en fast del af boligopvarmningen for mere end 430.000 danske hjem.
Vi opsætter mere end 200 nye gaskedler om året – og det kan spare de fleste varmeregninger op til 15-20% af udgifterne ved udskiftning af gaskedel med en nyere model.

Hvad er et gasfyr?

Et gasfyr er en varmekilde, der består af en gasbrænder og en kedel.
Naturgassen afbrændes i brænderen under kedlen, som opvarmer vandet direkte til dit centralvarmeanlæg, radiatorer og bad. Man kan enten have varmtvandsbeholderen indbygget i gasfyret eller hængende ved siden af – eller under fyret.

Hvordan fungerer gasfyr?

For at starte, skal gasfyret bruge luft, gas og ild, præcis som et gasblus i køkkenet.
Du kan enten have et åbent eller lukket forbrændingskammer i dit gasfyr, der trækker luft ind fra rummet, det står i, eller via rør til gasbrænderen.

Gassen leveres også via rør, men over længere strækninger fra de danske naturgasfelter i Nordsøen. Når gasbrænderen får ilt, kan naturgassen føres ind og antændes i brænderen. Varmen fra afbrændingen opvarmer dit hjem og giver varmt vand i vandhanerne.

Med den nye teknologi er kedlerne blevet kondenserende, så man også kan genbruge røggasserne, der opstår under forbrændingen til at varme boligen op.

Udskift din gaskedel hos Furesø Varmeservice

Man må ikke længere vælge gasfyr som energikilde til en ny bolig, men du må altid gerne forny dit gamle gasfyr med et nyt. Her kan du faktisk spare op til 15-20% af din varmeregning.

Furesø Varmeservice er en af Danmarks største VVS-virksomheder indenfor installationsområdet af gaskedler – og vi hjælper både med rådgivning og montering. Læs mere om dine finansieringsmuligheder for et ny naturgasfyr.

Garanti

Hos os er du sikret 2 års købelovgaranti, med mulighed for at tilkøbe 4 års totalgaranti, hvor vi står klar til at løse eventuelle problemer i hele vagtperioden fra oktober til april.

Vi samarbejder med HMN og Naturgasmester, som er din sikkerhed for at alle retningslinjer for gasmesterarbejdet er i trygge hænder.
Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Fordele:

+ Spar 15-20% på at skifte til nyt
+ Nemt at tilslutte
+ Kan kombineres med solvarmeanlæg
+ Danmark er selvforsynende med naturgas
– Ikke lovligt at installere som ny varmekilde
– Skal serviceres hvert 2.-3. år
– Lille risiko for gas- og kulilteudslip

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk