Varmeinstallationer

Varmepumpe

Velkommen til fremtidens varmekilde

Varmepumper er både driftssikre, økonomiske og effektive – og vil med tiden blive CO2-neutrale, når vores strøm produceres af vedvarende energikilder. Over de næste 15 år regner man med, at mere end 178.000 danske hjem vil anskaffe sig et varmepumpesystem.

Klik her og prøv vores gratis varmepumpe beregner

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et anlæg, hvor energien flyttes fra luften eller jorden til husets opvarmningssystem. Det sker gennem naturlige ressourcer, så du får varme på den mest miljøvenlige måde. Det gør dem også en del mere effektive til at opvarme boliger end olie-, gas- og træpillefyr.

Et varmepumpeanlæg koster som regel en del at installere, men tjener sig hjem i driftsomkostninger indenfor de første 3-10 år, så længe din bolig er godt isoleret.

Hvordan fungerer varmepumper?

Der findes 3 typer varmepumper: Jordvarme, Luft-til-vand og luft-til-luft.

En jordvarmepumpe udleder varmen fra jorden gennem en lang, væskefyldt slange, der er gravet ned i haven. Jordvarmen overføres fra varmepumpen via en varmeveksler til din boligs varmeinstallation. Selvom slangerne er gravet ned, er det faktisk effektivt hele året rundt.

En luft-til-vand-varmepumpe bruger den varme luft indendørs eller udendørs til at skabe mere varme, ligesom jordpumpen udleder fra jorden. Den er ikke lige så effektiv, men til gengæld kræver den mindre plads i og omkring dit hjem.

En luft-til-luft-varmepumpe udnytter varmen i udeluften og leverer opvarmningen via en blæser frem for varme til radiatorer, vand og gulv. Den fungerer særligt godt med et udsugningsanlæg, hvor selv tætte bygninger kan blive luftet ud, uden at du fryser.

Bestil varmepumpeanlæg fra Furesø Varmeservice

Du kan skifte din varmekilde til en mere klimavenlig varmepumpe hos os.
Vi kommer og installerer dit varmeanlæg – og hjælper gerne med det årlige servicetjek.

Vi samarbejder blandt andet med DVI energi, som er dansk produceret og har nogle af de mest støjsvage og bedste anlæg på markedet –

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder.

Fordele:

+ Miljøvenlig varmekilde
+ Store besparelser på varmeregningen
+ CO2-neutralt på sigt
+ Kræver minimal vedligeholdelse
+ Behøver ingen brændsel eller olie

– Luft-modeller kan støje

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk