VVS

Professionel VVS-installatør og blikkenslager

Hos Furesø Varmeservice får du begge dele i ét. Vi arbejder både inden for husets fire vægge med vand, gas og varme – og med de udvendige inddækninger, facader og tagrender.

Kvalitet i VVS

Furesø Varmeservice har mere end 34 års erfaring med VVS-opgaver i Værløse, Farum, Birkerød, og i resten af Nordsjælland samt København og omegn. Vi giver faglig rådgivning og professionel service til holdbare løsninger, der lever op til alle kravene i bygningsreglementet, så du altid er dækket af din forsikring, hvis der pludselig opstår skader eller fejl.

Håndværkere på døgnvagt

Har du akut brug for VVS-hjælp?
Vi kan klare alt fra håndvasken, der drypper, til varmeanlægget, der har sagt op.
Hos os er du sikret en hurtigt hjælp på akutte problemer i vand- og varmeinstallationerne med en telefonisk døgnvagt på 44 48 06 16, der altid står klar til at hjælpe.

Bestil VVS-installation hos Furesø Varmeservice

Som din autoriserede gas- og vandmester står vi klar til at hjælpe med alle slags VVS-opgaver. Vi er tilsluttet lovpligtigt Kvalitetssikring via Teknologisk Institut og kan tilbyde dig en lang række af ydelser indenfor VVS – også kloakopgaver.

Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Den klarer vi:

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk


  Vi udfører

  Nyt badeværelse

  Et nyt badeværelse er en investering, der kan give en stor forandring i hjemmet. Der er mange muligheder for at skræddersy et badeværelse efter ens ønsker og behov.

  Renovering af badeværelse

  Drømmer du om et enestående badeværelse? Renovering af badeværelse kan være en stor opgave, men resultatet er et funktionelt smukt rum, der forbedrer dit hjem og øger dets værdi.

  Montering af toilet

  Er du på udkig efter en professionel, som kan hjælpe med udskiftning eller montering af dit toilet, så har vi hos Furesø Varmeservice mange års erfaring og står klar til at hjælpe dig.

  Udskiftning af vandhaner

  Det kan være nødvendigt at udskifte en vandhane, hvis den er utæt, svær at dreje eller har et dårligt vandflow. Eller til en der er mere energieffektiv for at spare på vand- og energiomkostningerne.