Furesø Varmeservice

Autoriseret i god service og VVS-installationer

Hos Furesø Varmeservice er din tilfredshed lige så vigtigt som kvalitetsløsninger.
Vi sætter en ære i ærlige aftaler – og vi er klar på døgnvagt, hvis du får brug for os.

Her arbejder engagerede VVS-installatører, kloakfolk og entreprenører for at give dig de bedste løsninger til din boligs vand, varme, sanitet og afløb. Vi er både autoriseret VVS installatør og kloakmester, samt certificeret rottefænger. Vi leverer service og professionelt håndværk til hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Ring til os på 44 48 06 16 – og få et tilbud på din opgave.

 

Mere end 34 års erfaring

Tæt samarbejde med relevante fagfolk

Autoriseret Kloakmester og VVS installatør med fokus på kvalitet

Din professionelle VVS-installatør

Når du bestiller os til din opgave, får du mere end 34 års erfaring med i prisen.
Vi er tilsluttet lovpligtig Kvalitetssikring via Tekniq Kvalitet, som er din garanti for en veludført opgave. Det betyder, at du kan regne med vores rådgivning og ekspertise på både VVS-, kloak- og varmeservice.

Vi udfører

VVS

Hos Furesø Varmeservice får du professionel VVS-installatør og blikkenslager i en. Vi arbejder både inden for husets fire vægge med vand, gas og varme – og med de udvendige inddækninger, facader og tagrender.

Varmeinstallationer

Gode varmeløsninger giver gode boliger, og mere til. Det kan også gøre en forskel for miljøet, om du vælger gasfyr eller fjernvarme. Det kan øge din boligs værdi, hvis du installerer varmepumpe – eller prioriterer gulvvarme til de kolde vinterdage, hvor det virkelig kan mærkes. Det vil vi gerne hjælpe med. 

Klima & Energi

God energi er en fremtidssikret løsning. Derfor gør vi gerne en ekstra indsats for at gøre din bolig lidt grønnere og mere behagelig. Vi tilbyder både klimatjek af hjemmet, så det kan modstå fremtidige skybrud, og hjælper med at installere kalkfrit vand til dine vandhaner.

Varmepumpe beregner