Furesø Varmeservice

Autoriseret i god service og VVS-installationer

Hos Furesø Varmeservice er din tilfredshed lige så vigtigt som kvalitetsløsninger.
Vi sætter en ære i ærlige aftaler – og vi er klar på døgnvagt, hvis du får brug for os.

Her arbejder 12 dygtige VVS-installatører, autoriserede kloakmestre og entreprenører for at give dig de bedste løsninger til din boligs vand, varme, sanitet og afløb. Vi leverer service og professionelt håndværk til hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Ring til os på 44 48 06 16 – og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Mere end 34 års erfaring

Tæt samarbejde med relevante fagfolk

Autoriseret Kloakmester og VVS installatør med fokus på kvalitet

Din professionelle VVS-installatør

Når du bestiller os til din opgave, får du mere end 34 års erfaring med i prisen.
Vi er tilsluttet lovpligtig Kvalitetssikring via Tekniq Kvalitet, Gasmester HMN og Kessel Service, som er din garanti for en veludført opgave. Det betyder, at du kan regne med vores rådgivning og ekspertise på både VVS-, kloak- og varmeservice.

Vi udfører

VVS

Hos Furesø Varmeservice får du professionel VVS-installatør og blikkenslager i en. Vi arbejder både inden for husets fire vægge med vand, gas og varme – og med de udvendige inddækninger, facader og tagrender.

Varmeinstallationer

Gode varmeløsninger giver gode boliger, og mere til. Det kan også gøre en forskel for miljøet, om du vælger oliefyr, gasfyr eller fjernvarme. Det kan øge din boligs værdi, hvis du installerer jordvarme – eller prioriterer gulvvarme til de kolde vinterdage, hvor det virkelig kan mærkes. Det vil vi gerne hjælpe med. 

Varmeservice

Det er altid en god idé at have en serviceaftale på din varmepumpe, olie- eller gasfyr. Med et regelmæssigt eftersyn forlænger du din varmekildes levetid og sikrer imod driftsstop og uventede nedbrud midt i brusebadet. Alt sammen noget vi kan hjælpe dig med.

Klima & Energi

God energi er en fremtidssikret løsning. Derfor gør vi gerne en ekstra indsats for at gøre din bolig lidt grønnere og mere behagelig. Vi tilbyder både klimatjek af hjemmet, så det kan modstå fremtidige skybrud, og hjælper med at installere kalkfrit vand til dine vandhaner.