Varmeservice

Service til gas, oliefyr eller varmepumpe? Den klarer vi

Det er altid en god idé at have en serviceaftale på din varmepumpe, olie- eller gasfyr. Med et regelmæssigt eftersyn forlænger du din varmekildes levetid og sikrer imod driftsstop og uventede nedbrud midt i brusebadet.

Fordele ved fast varmeservice

Alle varmekilder har brug for en regelmæssig gennemgang af en professionel.
Det hjælper på energieffektiviteten og kan spare både dig og miljøet for store dele af varmeregningen.

Vi tilbyder både gasservice, oliefyrsservice og varmepumpeservice luft/luft i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn – og vi kommer gerne forbi med servicevogn og reservedele til et årligt tjek.

Bestil varmeservice på abonnement

Hos Furesø Varmeservice kan du få en fleksibel serviceaftale til dit gasfyr på 12 eller 24 måneders eftersyn – eller til din årlige gennemgang af oliefyr og varmepumpe.

Ring til os på 44 48 06 16 for at få et uforpligtende tilbud på fast varmeservice.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk


  Vi udfører

  Gasservice

  Du kan spare dig for en stor del af varmeregningen – og det er langt bedre for miljøet, når fyret fungerer som det skal. Den klarer vi for dig.

  Oliefyrsservice

  Det koster mere olie end nødvendigt, der hurtigt kan blive en større omkostning hver måned. Men du kan faktisk spare helt op til 15% af olien, når du bestiller en årlig rensning af dit oliefyr – og så forlænger du samtidig dets levetid med mange gode år.

  Varmepumpeservice

  Det er både lovpligtigt på grund af kølemidlet i pumpen, men også godt for varmekildens levetid. En varmepumpeservice kan være med til at beskytte mod udslip af kølemiddel og optimere varmen i din bolig.