Varmeservice

Gasservice

Det er altid en god idé at få efterset dit gasfyr professionelt

Du kan spare dig for en stor del af varmeregningen – og det er langt bedre for miljøet, når fyret fungerer som det skal. Den klarer vi for dig.

Sådan fungerer gasservice og vedligeholdelse

Hos Furesø Varmeservice er vi autoriseret gasmester og specialiseret i opsætning og service af gaskedler. Derfor tilbyder vi også gasservice til langt de fleste kedeltyper.

Vi medbringer vores veludstyrede servicevogn med reservedele og giver en grundig gennemgang af dit varmesystem, så du er sikret en sund varmeøkonomi.

Til eftersyn og service af gaskedel sørger vi for at rense, justere og udskifte defekte dele, så dit gasfyr virker godt og sikkert igen – og kan holde flere år endnu.

Hvor tit skal jeg bestille gasservice?

Ved gaskedler med lukket forbrændingskammer skal de altid efterses hvert tredje år, mens gaskedler med åbent forbrændingskammer kan nøjes med eftersyn hvert andet år.

12, 24 og 36 måneders tjek

Du kan bestille en fleksibel serviceaftale hos os til enten 12, 24 eller 36 måneders intervaller.
Det afhænger af, hvor nyt dit gasfyr er og hvilken type, du har.

Inden serviceaftalen sættes i stand, kommer vi forbi dig for at undersøge kedlen og dens fabrikant. Vi tilbyder serviceaftaler på langt de fleste kedelfabrikanter, men vi vil altid gerne lære dit gasfyr at kende inden vi starter samarbejdet.

Bestil gasservice hos Furesø Varmeservice

Skal vi se på dit gasfyr – eller erstatte dit gamle med et nyt?
Få et godt tilbud på en fast varmeservice, så er du sikker på, at det virker året rundt.

Vi kører til hele Nordsjælland og København – og helt frem til 19.30.
Ring til os på 44 48 06 16 for at høre mere om fast gasservice af dit fyr.

Kontakt os for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du blot et spørgsmål til en opgave? Så send os en besked via formularen eller kontakt os på 44 48 06 16 eller info@furesoevarme.dk